We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Sol d'hivern

by Mugroman

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

1.
Mil melodies 04:03
1. MIL MELODIES Una espurna naix al meu cap. Un xoc neuronal, un Big Bang. La màquina està funcionant. Va bastint-se pedra a pedra. Les connexions son perfectes. Les modele com si foren fang. L'he perdut. S'ha trencat. Què faig si no puc escoltar-la. Què faig si sols puc desitjar-la. L'eternitat dins el meu propi cap. Perd el rastre de la pista. No trobe la sintonia. Mil camins sense un destí molt clar. Laberint sense sortida, l'he perdut per sempre i mai més escoltaré aquella cançó. L'he perdut, s'ha trencat. L'he perdut. On està? TORNADA Mil espurnes m'inflamen el cap. Una pluja d'estels ací dins. Ja no pot parar, torne a surar. Sonen mil melodies. Sonen mil melodies, és la música que tens al teu cap. TORNADA Sonen mil melodies. Sonen mil melodies, és la música que tens al teu cap. (Lletra: Pasqual Sanchis/ Música: Raül Carricondo)
2.
2. ENCARA QUEDEN ESPERANCES Vivim temps molt torbats. Sorolls dins de silencis no em deixen pensar. Sol en l'habitació, llest per menjar-me el món però no el puc pagar. Fart d'esperar les hores, trist i sense oportunitats. Desitjant que acabe esta tempesta. No hi ha sol, però encara queden esperances. L'horitzó llunyà no enfonsa cap vaixell. No estic sol, i encara queden esperances. Tot l'esforç no pot mai acabar en res. Llest per a alçar el vol amb ales preparades i per estrenar. No trobar solucions, les cues es fan llargues, i els papers s'enlairen. No hi ha sol, però encara queden esperances. L'horitzó llunyà no enfonsa cap vaixell. No estic sol, i encara queden esperances. Tot l'esforç no pot mai acabar en res. No hi ha sol, però encara queden esperances. L'optimisme esborra tota l'ansietat. No estic sol i encara queden esperances. Es moment de la meua oportunitat. No hi ha sol però encara queden esperances x 2 Fart d'esperar les hores. Trist i sense oportunitats, Desitjant que acabe esta tempesta. TORNADA (Lletra: Javi Ivànyez Música: Pau Soler/ Javi Ivànyez/ Paco Alemañ)
3.
Junts 03:27
3. JUNTS Totes les passes que junts hem donat, per avançar. És un camí molt llarg. No vull sentir parlar de rendició. Al món el mou la nostra il·lusió. El cap ben alt. Unim-nos, som molt més forts quan estem junts. No tingues por, dóna un pas més, sempre un pas més. Quan estem junts pareix que les estreles ens miren amb més llum. I és que quan estem junts, podem caviar el món per fer un lloc millor. Responsabilitat de millorar. El nostre esforç, la nostra obligació. Una petjada que podrà quedar marcada a foc, ningú podrà esborrar. PONT TORNADA (Lletra i música: Pasqual Sanchis)
4.
4. LA VEU D'UNA GENERACIÓ Educats, fills d'acomodats. Mariscals de bressol daurat. Manejant els fils del nostre atzar. Religions, lliçons de familia? Rics parlant d'austeritat? Borbons públics? Nets estudiant al privat. Queda poc, la paciència s'ha esgotat. Educats per seguir educant. Crits d'educació, clam de rebel·lió, és la veu d'una generació. Crits de llibertat, clam d'identitat, és la veu d'una generació. Constitució d'un passat ben caducat. Bombes contra l'estat del benestar. Salvant als bancs, desnonant als necessitats. Gent emigrant i creix la xenofòbia. Més aturats i boscos cremats. Despesa militar. Una pàtria per defensar!!! Queda poc, la paciència s'ha esgotat. Educats per no estar conformats. TORNADA (Lletra i música: Javi Ivànyez)
5.
5. ANTIBES, TORONTO, PORTO Adolescent d'il·lusions iniciades. Començament, estiu d'aromes i descobriments. Vivint cançons amb la vella guitarra. Somnis d'amors. Créixer al galop entre rialles i plors. Rius d'experiències. Platges i oceans, muntanyes i ciutats. Cada cantó et fa ser més especial. Creuant els mars cap a terres plagades de gratacels quan navegàvem en el benestar. Temps d'humitat i de cases antigues, d'oscil·lacions. 77 vols rumb al meu bressol. TORNADA Nius de vivències, llençols per descobrir, per tornar a començar. La vida és un viatge que s'ha de fer, que s'ha de disfrutar. (Lletra i música: Javi Ivànyez)
6.
6- APRENENT A SEGUIR Caure i tornar-te a alçar. Patir, reflexionar. La memòria cerca un bon final. Final d'aconseguir, fugir d'actualitats. I una gloria en lloc d'aquest fracàs. Esforços que s'han perdut, i amaguen els ànims entre la boira i el fum. Sentir, no descansar. Riure per no plorar. El que no et fa fort et pot matar. Esforç per vorer el got ple de vitalitat. Oblidant cops que ens han enfonsat. Sobreposar-te a tota desgràcia és el gran repte d'estar viu. Aprenc a valorar, sent que sóc tan avui que no vull ser demà. Aprenent a seguir, sent que sóc tan avui que no vull ser demà. (Lletra i música: Javi Ivànyez)
7.
La tempesta 03:55
8.
8- TAN SOLS PARAULES Si vas tan ràpid que mai degustes el present, para un poc i observa, al teu voltant tot és bellesa. Si vas tan carregat, que ja quasi t'has ofegat, para un poc i pensa, que estem de pas en aquest món, grandiós, meravellós. Com explicar, la immensitat, del món que estem somniant. El simple atzar que ens va crear, no es pot contar, si tan sols tinc paraules. No busques grans moments, un perdut racó del temps pot ser la gran festa. Somriu i soterra la pena. I si l'adversitat ja quasi t'ha fet claudicar, para un poc i pensa, que estem en aquest món de pas, grandiós, meravellós. TORNADA La meua existència és una espurna al firmament. Mai més em perdré! TORNADA (Lletra i música: Raül Carricondo)
9.
El cel 02:45
9. EL CEL Perdut en un mar d'estels sent que ja és el moment. He de buscar un lloc per poder parlar amb tu. No pots tornar ací, és el principi. I aquest axioma sabem que no admet discussió. Lliçons camuflades, consells que em donares. Aquelles històries hui puc recordar-les. Un últim regal que amagat deixares. M'ha portat temps, però he descobert la lliçó. Ara ho entenc, i és que tu tu vius en tots els records. Gràcies a tu ho tinc clar del tot. El cel està al meu interior Son tantes les voltes que vull recordar-te, son tantes les coses que vull dedicar-te. Imatges perdudes, intente trobar-les. Cançons i contes que sonen al meu interior. Com explicar-te, sabia que estaves en aquest viatge que tu m'acompanyes. Son les memòries, les teues petjades que em fan ser hui aquesta persona que sóc. TORNADA Per fi entenc. Tu vius en tots els records. No sé com explicar, que el cel està al meu interior. (Lletra i música: Pasqual Sanchis)
10.
Cafè licor 03:01
10. CAFÈ LICOR Per fi vas arribar. Jo estava perdut i et vaig trobar. El pastor, el creador de la felicitat. Ets espirituós, el meu resurrector. Cafè licor, cafè licor, jo et cante esta cançó perquè sempre m'ajudes a oblidar els meus errors. Cafè licor, cafè licor. Or negre que em transporta a un altre món. Un món meravellós, ple de risses i d'emocions. Recorde el primer cop. Vas entrar en mi, dins el meu cor. Mig penjat, enamorat de la sensació, quan et lleve el tap i sent el teu olor. TORNADA (Lletra i música: Raül Carricondo)
11.
11. COM QUAN ÉREM VEU I SO Cau la nit, l'esperpent d'esperar sap que és avui El moment, d'una mort que arranca un plor dividit. La tristor convida a reflexionar. Han matat, per matar la identitat. I tornaràs a nosaltres la veritat mai mor. Somriuràs com quan jugàvem a transmetre allò que som, i ara no Cau el sol, i els valents perden el nord, ara son vells herois que abans narraven veritats i raons. La tristor convida a reflexionar. Han matat per matar la identitat, el poc que ens quedava. I tornaràs a nosaltres la veritat mai mor. Somriuràs com quan jugàvem a transmetre allò que som. I tornaràs per a nosaltres hem nascut del dol per crear contant batalles. com quan érem veu i so. Quan érem veu del món. (Lletra: Javi Ivànyez Música: Javi Ivànyez/ Raül Carricondo)

credits

released May 2, 2013

license

tags

about

Mugroman Xixona, Spain

contact / help

Contact Mugroman

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mugroman, you may also like: